NONGSHIM Instantní nudle, Shin Ramyun Stir Fry, pikantní 131g
Související produkty

AN NHIEN Veganské vepřové zebírka "Suon ong lua mach" 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
116,40 Kč

22,60 Kč
–11 %
VIFON Inst. nudle - krabí "BANH DA CUA" 60g
Skladem (expedice 1-5 dní)
19,90 Kč

AN NHIEN Veganská vepřová žebírka - plátky "Suon non" 1kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
616,40 Kč
Detailní popis produktu
Složení NUDLE: Pšeničná mouka, bramborový škrob, palmový olej, sůl, regulátory kyselosti: E501, E500, E339, antioxidant E306, emulgátor E322 (obsahuje sóju). KOŘENÍCÍ PRÁŠEK: Cukr, koření (hydrolyzovaná rostlinná bílkovina (sója), maltodextrin, kvasnicový extrakt, palmový olej, sůl, hořčice, mrkev, pšenice), koření (maltodextrin, černý pepř, červená chilli paprička), zvýrazňovače chuti: E621, E627, E631, sůl, glukóza, barvivo: E150c, bramborový škrob, kyselina E330. KOŘENÍ OLEJ: Řepkový olej, olej z rýžových otrub, červená chilli paprička, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl). SMEĚS RYBAMI A ZELENINOVÝ SÁČEK: rybí koláč (ryby, kukuřičný škrob, bramborový škrob, cukr, sůl), pak-choi, texturovaný rostlinný protein (sója, pšeničný lepek), shiitake. Alergeny: Může obsahovat ječmen, korýše, vejce, arašídy, mléko, celer, sezam a měkkýše. Příprava: Nudle a vločky povaříme 5 minut v 600ml vroucí vody. Poté vodu slejeme a necháme jen 8 lžic vody, vmícháme omáčku, necháme 30 vteřin odstát, promícháme a podáváme. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1928kJ/459kcal / Tuky 17g - z toho nasycené mastné kyseliny 6,3g / Sacharidy 68g - z toho cukr 5,9g / Protein 8,4g / Sůl 2,5g. Skladování: Skladujte v suchu a ochraňte před slunečním zářením. Země původu: Korea.Doplňkové parametry
Kategorie: | Instantní polévky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8801043061674 |

Instantní nudlová hříbková polévka - Altin 67g
Skladem (expedice 1-5 dní)
14,30 Kč

BIO
45 Kč
–5 %
Polévka instantní jarní 34 g BIO NATUR COMPAGNIE
Dočasně nedostupné
42,70 Kč

INDOMIE Inst. smažené nudle Goreng Rendang hovězí 80g
Skladem (expedice 1-5 dní)
19,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář