Alternativa paštiky PATIFU hokkaido 100 g VETO ECO
Související produkty
Detailní popis produktu
PATIFU paštika s příchutí hokkaido je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné pomazánky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.108 kg | 
| EAN: | 8594010512155 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>681kJ/163kcal. Tuky:13,1g. z toho nasycené mastné kyseliny:1,5g. Sacharidy:6,2g. z toho cukry:0,8g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:4,4g. Sůl:1,1g</p> | 
| Složení produktu: | Voda, dýně 19 %, tofu 17 % (SÓJA, nigari), řepkový olej, brambory, droždí, smažená cibulka (cibule, PŠENIČNÁ mouka, palmový olej), drožďový extrakt, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar. | 
| Minimální trvanlivost: | 487 | 
| Země původu: | Země neznámá | 
| EANs: | 8594010512155, 8594010514159 | 
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2017-01-13T09:39:19 --><p>PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.</p><p>Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje dýni, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.</p><p><strong>Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU hokkaido:</strong></p><ul><li>pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny</li><li>rychlá dýňová polévka - osmahneme cibulku, přidáme paštiku a vodu, vše rozmícháme, provaříme a nakonec jen dochutíme solí, muškátovým oříškem a pepřem, podáváme se zakysanou smetanou posypané čerstvými bylinkami</li><li>dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, kari, česnekem nebo i s čerstvými bylinkami a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině</li></ul><p> </p> | 
| Návod k použití: | Určeno k přímé spotřebě. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 681 kJ / 163 kcal. Tuky: 13,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g. Sacharidy: 6,2 g. Z toho cukry: 0,8 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 4,4 g. Sůl: 1,1 g. | 
| Skladování: | Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte. | 
| Legislativní zařazení: | Sterilovaný sójový výrobek - konzerva. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            