Alternativa paštiky PATIFU s hlívou 100 g VETO ECO
Související produkty
Detailní popis produktu
PATIFU paštika s hlívou je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné pomazánky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.108 kg | 
| EAN: | 8594010512087 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>987kJ/236kcal. Tuky:22,3g. z toho nasycené mastné kyseliny:1,6g. Sacharidy:4,7g. z toho cukry:0,6g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:3,8g. Sůl:1,0g</p> | 
| Složení produktu: | Voda, tofu 23% (SÓJA, nigari), brambory, řepkový olej, droždí, hlíva 3%, droždový extrakt, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar. | 
| Minimální trvanlivost: | 487 | 
| Země původu: | Země neznámá | 
| EANs: | 8594010512087, 8594010514081 | 
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2017-01-13T09:45:08 --><p>PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace. <br /></p><p>Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje hlívu, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.</p><p><strong>Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU s hlívou:</strong></p><ul><li>pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny</li><li>nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky</li><li>slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou</li><li>houbová polévka, omáčka - nebojte se trochu paštiky přidat i při vaření teplého houbového pokrmu, zvýrazníte tak jeho houbovou chuť a i ho trochu zahustíte</li></ul><p> </p> | 
| Návod k použití: | Určeno k přímé spotřebě. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 987 kJ / 236 kcal. Tuky: 22,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g. Sacharidy: 4,7 g. Z toho cukry: 0,6 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 3,8 g. Sůl: 1,0 g. | 
| Skladování: | Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte. | 
| Legislativní zařazení: | Sterilovaný sójový výrobek - konzerva. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    