Pawerce žvýkací kost plněná OMEGA+ 22cm
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Detailní popis produktu
Popis produktu:
Posiluje imunitní systém a zvyšuje lesk srsti vašeho psa.
Základ těchto delikátních pamlsků tvoří vysoce kvalitní vnitřní část hovězí kůže, doplněná špenátem a kurkumou a obalená kůží z lososa. Omega kost obsahuje maso a kůži z lososa, které představují vynikající zdroj mastných kyselin. Špenát a kurkuma působí protizánětlivě a pomáhají snižovat riziko vzniku srdečních onemocnění. Navíc zdravé žvýkání zabaví vašeho psa na dlouhou dobu.
- 100 % přírodní suroviny
        - omega-3 mastné kyseliny vysoké kvality
        - pomáhá předcházet vzniku zánětů
        - zlepšuje kondici
        - snadno stravitelná
        - ručně vyráběná
Složení:
Surová hovězí kůže 88 %, losos 10 %, špenát 1 %, kurkuma 1 %.
Analytické složky:
Hrubý protein 81,4 %, obsah tuku 2,8 %, hrubý popel 2,8 %, hrubá vláknina 0,6 %, omega-3 mastné kyseliny 0,2 %, omega-6 mastné kyseliny 0,2 %.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pamlsky pro pejsky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.21 kg | 
| EAN: | 4260473651680 | 
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            