Phyto Protein Sport - banán 300 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Phyto Protein Sport je směs rostlinných proteinů (sójového a hrachového) obohacená o gelatinizovanou maku BIO, extrakty z rdesna mnohokvětého (8 % stilbenových glykosidů) a kotvičníku zemního (40 % protodioscinu). Jeho použití je vhodné po cvičení či jiné fyzické aktivitě nebo jako zdravá alternativa svačiny.
Maca peruánská BIO je zpracována technologií gelatinizace, během níž dochází k odstranění škrobů, čímž se dosáhne lepší stravitelnosti maky. Podporuje fyzické zdraví, vytrvalost a vitalitu.
Rdesno mnohokvěté je tradiční čínská bylina, která se velmi často používá při sportovní aktivitě. Má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, pomáhá udržovat správnou hladinu cholesterolu.
Kotvičník zemní přispívá k dodání energie, má příznivý vliv na tělesný a svalový tonus. Extrakt z kotvičníku je standardizován na obsah účinné látky protodioscin, který patří mezi steroidní saponiny známé svojí typickou svíravou hořkou chutí. Hořká chuť se jemně projevuje i v tomto proteinu a je právě známkou přítomnosti protodioscinu.
Phyto Protein Sport má nízký obsah tuku a obsahuje 55 % bílkovin, které přispívají k udržení a růstu svalové hmoty.
Je ochucen lyofilizovaným banánem, který si zachoval svoji chuť i maximum obsažených nutričních látek.
Slazen je směsí xylitolu a steviol glykosidů. Xylitol je přírodní sladidlo získávané z březové kůry. Jeho kalorická hodnota je o 40 % nižší než hodnota řepného cukru. Konzumace potravin obsahujících xylitol místo cukru přispívá k zachování mineralizace zubů.
Phyto Protein Slim neobsahuje umělá barviva ani aromata.
Složení: sójový proteinový izolát (90 % bílkovin), banán lyofilizovaný, hrachový protein BIO* (78,5 % bílkovin), sladidlo: xylitol, maka gelatinizovaná (Lepidium meyenii) BIO*, mořská sůl, rdesno mnohokvěté (Polygonum multiflorum) standardizovaný extrakt (8 % stilbenových glykosidů), kotvičník zemní (Tribulus terrestris) standardizovaný extrakt (40 % protodioscinu), sladidlo: steviol glykosidy
* kontrolováno: CZ-BIO-ABCERT-02
Doporučené dávkování a způsob přípravy: Množství 30 g směsi rozmíchejte ve 250–300 ml vody nebo rostlinného mléka a vypijte 1–3× denně.
Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu a suchu.
Doplněk stravy
Tabulka nutričních hodnot:
| Nutriční hodnoty ve 100 g | Nutriční hodnoty v 1 porci (30 g) | |
| Energetická hodnota | 1 399 kJ/330 kcal | 420 kJ/99 kcal | 
| Bílkoviny | 55,0 g | 16,5 g (33,0 %*) | 
| Sacharidy | 30,0 g | 9,0 g | 
| - z toho cukry | 16,0 g | 4,8 g | 
| Tuky | 1,7 g | 0,5 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 0,1 g | 
| Vláknina | 3,7 g | 1,1 g | 
| Sůl | 1,7 g | 0,5 g | 
* % RHP – Referenční hodnota příjmu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Vícesložkové | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.32 kg | 
| EAN: | 8595595916758 | 
 
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    