Rýžový ocet sladký BIO Natural Jihlava 250 ml
Související produkty
Olej oliv. extra pan. Lyrakis sklo 0,75l CRETAN VILLAGE
Skladem (expedice 1-5 dní)
435,40 Kč
BIO
Olej sluneč. na pečení a smažení bezl. 0,75l BIO PROBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
237,50 Kč
Detailní popis produktu
Rýžový sladký ocet Natural Jihlava se vyrábí tradičním způsobem z BIO rýže. Má jemně nasládlou chuť a lehkou kyselost, díky čemuž krásně vyzdvihuje chuť ryb, zeleniny i masa. Hodí se nejen na sushi, ale i do salátů, dipů, dresinků a lehkých omáček. Pokud hledáš jemnou a harmonickou chuť, která nepřebíjí ostatní ingredience, tenhle ocet je perfektní volba.
Benefity
- BIO kvalita a tradiční výroba
- Lehká nasládlá chuť
- Skvělé do sushi a salátů
- Univerzální použití v kuchyni
Využití
Do sushi rýže, salátů, marinád, dipů, dresinků a moderních asijských receptů.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu, mimo přímé slunce.
Složení:
voda, neloupaná rýže bio, rýžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae) Jde o tradiční přísadu asijské kuchyně nejen při přípravě sushi. Rýžový ocet však můžete použít i jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů. Můžete ho přidat do rýže po jejím uvaření a připravit tak rizoto nebo jinou rýžovou pochoutku. Pokud bychom srovnali rýžový ocet s klasickým fermentovaným octem, tak rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný. Tento rýžový ocet je v BIO kvalitě. Případný kal, usazenina není na závadu.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 59kJ/14kcal |
| Tuky | 0g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 0g |
| z toho cukry | 0g |
| Bílkoviny | 0g |
| Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Octy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 8595617900918 |
| Položka byla vyprodána… | |
Krém z balsamikového octa s granátovými jablky - Galaxy 250ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
78,50 Kč
Krém z balsamikového octa s granátovými jablky - Galaxy 250ml
Dočasně nedostupné
79,50 Kč
Krém z balsamikového octa s chilli - Galaxy 250ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
78,50 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
