SAMYANG Buldak inst. nudle kuřecí pálivé Carbonara 130g
Související produkty
AN NHIEN Veganské vepřové zebírka "Suon ong lua mach" 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
116,40 Kč
Dip z pečených červených paprik PÁLIVÝ - The Pelikans 170g
Dočasně nedostupné
146,80 Kč
AN NHIEN Veganská vepřová žebírka - plátky "Suon non" 1kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
616,40 Kč
54,60 Kč
–17 %
VIFON Inst. nudle hovězí PHO BO v misce 70g
Skladem (expedice 1-5 dní)
45,20 Kč
Detailní popis produktu
- Složení Nudle 77,5%: pšeničná mouka, modifikovaný tapiokový škrob, rafinovaný palmový olej, modifikovaný bramborový škrob, rafinovaná sůl, glycerin, sójový olej, zahušťovadlo (E412), čištěná voda, emulgátor (lecitin E322), regulátor kyselosti ( uhličitan draselný E501 , Uhličitan sodný E500, hydrogenfosforečnan sodný E339, kys. citronová E330), příchuťový olej ze zeleného čaje Polévka 12,7%: Sušené plnotučné mléko, bílý cukr, sušené mléko, sůl, sušený sýr Mozzarella, máslový prášek, modifikovaný bramborový škrob, petržel kudrnatá, pepřový prášek, česnekový prášek, sójový olej Vločka 9,8%: voda, sójová omáčka, bílý cukr, umělý prášek kuřecí příchuti, umělá kuřecí příchuť, prášek z červeného pepře, prášek z chilli pepře, sójový olej, cibule, olej z červeného pepře, česnek, modifikovaný bramborový škrob, extrakt z papriky, odbarvené chilli Extrakt, prášek z černého pepře, kari prášek. Nutriční hodnoty na 100g Energie / 423kcal / Tuk 15g nasycené 7g / Sacharidy 65g cukr 2,5g / Protein 6g / Sůl 3g. Skladujte v suchu. Země původu KoreaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Instantní polévky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 8801073116467 |
29,90 Kč
–31 %
VIFON Inst. nudle - hovězí "BUN BO HUE" 65g
Skladem (expedice 1-5 dní)
20,60 Kč
Instantní nudlová česneková polévka - Altin 60g
Skladem (expedice 1-5 dní)
10,90 Kč
Instantní krémová polévka s jarní cibulkou bez lepku Natural Jihlava 20 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
12,90 Kč
BIO
Polévka zeleninová s nudlemi instantní 50 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
46,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
