Schär Suchary 175g
Související produkty

BIO
46,90 Kč
–6 %
Vločky ovesné jemné 500 g BIO COUNTRY LIFE
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,70 Kč

Dezert ovocný horká hruška a oves - kapsička 120 g DAY UP
Skladem (expedice 1-5 dní)
26,10 Kč

Odrůdové nealkoholické víno bílé - Sauvignon - Vintense 750ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
235,40 Kč

BIO
Ovocná lízátka BIO mix 4 příchutí - YumEarth 14ks
Skladem (expedice 1-5 dní)
130,40 Kč

BIO
Panini rustikální bezlepkové 180 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
69,40 Kč
Detailní popis produktu
Suchary
- doba dodání 7 - 10 dní
Bezlepkové, křupavé, křehké a zlatavé - kombinace snů. Suchary Schär si dlouho uchovávají svou čerstvost, takže mohou být vaším věrným společníkem na cestách, ve škole nebo v práci, s pomazánkou nebo bez ní. Baleno v praktických porcích. Speciálně vyvinuto pro osoby s citlivostí na lepek.
Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, cukr, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), rýžový sirup, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; pohanková mouka, čočková mouka, hrachový protein, kvasnice, sůl, přírodní aroma.
Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Nutriční hodnoty založené na 100 g:
Energie: 1656 kJ / 393 kcal
Tuky: 6,3g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g
z toho mononenasycené mastné kyseliny: 4,9g
z toho polynenasycené mastné kyseliny: 0,8g
Sacharidy: 76g
z toho cukry: 4,4g
Vláknina: 8,1g
Bílkoviny: 3,9g
Sůl: 1,8g
Výrobce: Dr.Schär AG/SPA, Burgstall/Postal, Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8008698028605 |

Jablečné kuličky s jahodovou polevou a kokosem - Trutna 100g
Dočasně nedostupné
81,20 Kč

Krém kokosový kondenzovaný slazený 200 g NATURE'S CHARM
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,90 Kč

Dezert ovocný lesní ovoce a oves - kapsička 120 g DAY UP
Skladem (expedice 1-5 dní)
26,10 Kč

Voda jemně perlivá s příchutí citronu a limetky 330 ml CANS
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,80 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář