SEMPIO Topokki omáčka sladká 150g
Související produkty

Jablečné trubičky s jogurt.polevou s jahodovou příchutí 2ks 24g
Skladem (expedice 1-5 dní)
31 Kč

Pralinky s mandlovým krémem veganské 3x13 g BIO BETT´R
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,60 Kč

Tyčinka s želé marakuja - Juicy bar Yoghurt - Tekmar 40g
Skladem (expedice 1-5 dní)
19,90 Kč

Křupky Kimifinne tyčinky s kečupem 30 g BIO MCLLOYD´S
Skladem (expedice 1-5 dní)
29 Kč

BIO
Zajíc velikonoční s mléčnou náplní 25 g BIO ROSENGARTEN
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,90 Kč

BIO
Dennree Ořechovo nugátový krém 13% ořechů 400g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
140,60 Kč

BIO
Tyčinka mléčná čokoláda Lemon Cheesecake 40 g BIO VIVANI
Skladem (expedice 1-5 dní)
38 Kč
Detailní popis produktu
- Složení: Voda, pasta z feferonky (pšenice), Kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, Kukuřičný sirup, Cukr, Sójové koření, Cibule, Extrakt z chobotnice, Lihoviny, Rajčatový kečup, Ananasové pyré, ančovy extrakt, Česnek, Stabilizátor: E1422, Pšeničný proteinový extrakt v prášku, Barva E160c, extrakt z grapefruitových semen. Alergeny: sója, ryby, pšenice. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 852 kJ / 201 kcal Tuk 0,4g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 47g z toho cukr 30g Protein 2g Sůl 3g Příprava: 1. Nakrajte cibule, zelí, pórek a topokki na kostky. 2. Přídejte 150ml vody a topokki koláče do hrnce a vařte. 3. Přídejte zelí, cibule a Sempio omáčku do hrnce. 4. Přídejte pórek a vařte ještě 2 minuty. Skladování: Skladujte v suchu a temnu Země původu: Korea.Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8801005198332 |

Jablečné trubičky s jogurt.polevou s jahodovou příchutí dóza 540g
Skladem (expedice 1-5 dní)
332 Kč

Křupky Kimifinne srdíčka se slaným karamelem 30 g BIO MCLLOYD´S
Skladem (expedice 1-5 dní)
29 Kč

BIO
Panini rustikální bezlepkové 180 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
69,40 Kč

Pařížská trubička bez lepku Gofretka pistáciová (ruční výroba) - Gofre 50x40g (celý karton)
Skladem (expedice 1-5 dní)
1 994,50 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář