SEMPIO Yondu Zeleninové Umami organické 275ml
Související produkty

Špagety s quinoovou moukou Petržel a česnek 500 g BIO JARDIN BIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
91,10 Kč

Perníčky v čokoládě s náplní z černého rybízu 125 g BIO LINEA NATURA
Dočasně nedostupné
107,30 Kč

Hotový pokrm – kuskus se zeleninou 220 g BIO JARDIN BIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
75,10 Kč

BIO
Knäckerbrot žitný celozrnný 200 g BIO LINEA NATURA
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,70 Kč
Detailní popis produktu
„Yondu je zcela přírodní tekuté koření bez kalorií“, které vyrábí korejská společnost Sempio na sójovou omáčku. S více než 60 lety zkušeností s fermentací sójových bobů na sójovou omáčku využili své odborné znalosti k vytvoření produktu zlepšujícího chuť, který je zcela bez přidaného MSG. Koření Yondu se používá ke zdůraznění chuti umami jídla. Místo přidání soli podle chuti můžete přidat toto. Kdykoli se vám pikantní pokrm zdá trochu nevýrazný, může použít trochu Yondu. Fermentovaná sójová složka přidává umami do marinád nebo salátových dresinků. Je to také zkratka k zeleninovému vývaru (Sempio doporučuje 1 lžičku na každé 2 šálky). Zkuste přidat lžičku do omáčky na těstoviny. Složení: Fermentovaná sójová esence (sója, voda, sůl), lihoviny, rostlinný extrakt (cibule, ředkvička, česnek, mrkev, zázvor, shiitake), sůl, kvasnicový extrakt. Alergeny: Sója. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 305 kJ / 72 kcal / Tuk <0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g / Sacharidy 7 g z toho cukr <0,5 g / Protein 5,8 g / Sůl 16g. Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu mimo přímého světla. Země původu: Korea.Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8801005991001 |

BIO
Tyčinky špaldové celozrnné se lnem 100 g BIO COUNTRY LIFE
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,70 Kč

BIO
Tyčinky špaldové celozrnné pizza 100 g BIO COUNTRY LIFE
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,70 Kč

Voda jemně perlivá s příchutí jablka a bezinky 330 ml CANS
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,10 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář