Sezamela Natural Jihlava 280 g
Související produkty
Ředkev žlutá nakládaná Takuan 500 g FERMENT IT
Skladem (expedice 1-5 dní)
145,40 Kč
Rostlinná šlehačka 26% - Master Martini 1000ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
106,60 Kč
Tabulka kakaová karob datle bez rafinovaného cukru 60 g BIO BENJAMÍSSIMO
Skladem (expedice 1-5 dní)
86,30 Kč
Detailní popis produktu
Sezamela Natural Jihlava je přírodní sezamová pasta tahini jemně oslazená rýžovým sirupem. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa a hořčíku, neobsahuje palmový tuk ani rafinovaný cukr. Je ideální pro ty, kdo hledají zdravou variantu nutele nebo jiných sladkých pomazánek.
Benefity
- 100% přírodní složení
- Bez lepku, konzervantů a palmového tuku
- Zdroj rostlinných bílkovin, minerálů a vlákniny
- Slazeno pouze rýžovým sirupem
Využití
Výborná na pečivo, palačinky, do kaší či smoothie. Lze použít i do pečení nebo jako součást zdravých dezertů.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu a temnu.
Složení:
SEZAMOVÁ omáčka, rýžový sirup Sezamela je oslazená pasta tahini. Je slazená pouze rýžovým sirupem. Může být označována jako zdravá "nutela". Sezamové semínko lze pokládat za jedno z nejzdravějších semínek vůbec. Z pohledu tradiční čínské medicíny má vztah k ledvinám, játrům, slezině-slinivce a plícím. Doplňuje "esenci ledvin". Sezamové semínko je bohatý zdroj mnoha minerálů, např. vápníku obsahuje několikanásobně více než mlékoNutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1800kJ/430kcal |
| Tuky | 20,70g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5,10g |
| Sacharidy | 64,00g |
| z toho cukry | 49,20g |
| Bílkoviny | 8,90g |
| Sůl | <0,01g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg |
| EAN: | 8595617914045 |
Oplatky Bad Apple s jablečným pyré v kakaové polevě - Pergelé 44g
Dočasně nedostupné
15,60 Kč
BIO
Tyčinka proteinová s arašídy v čokoládě veganská 40 g BIO ROO´BAR
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,90 Kč
BIO
Olivy zelené ve slaném nálevu bez pecek 280 g BIO BIO ORGANICA ITALIA
Dočasně nedostupné
73 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
