Shoyu San-J sojová omáčka BIO Natural Jihlava 250 ml
Související produkty
Tip
BIO
Krém z kešu ořechů na vaření 8 % tuku 200 ml BIO ECOMIL
Skladem (expedice 1-5 dní)
42,20 Kč
BIO
Krém mandlový na vaření s muškátovým oříškem 9 % tuku 200 ml BIO ECOMIL
Dočasně nedostupné
52,40 Kč
BIO
Krém salátový vegan v tubě 170 ml BIO ZWERGENWIESE
Skladem (expedice 1-5 dní)
63 Kč
BIO
Krém mandlový na vaření 8,5 % tuku 200 ml BIO ECOMIL
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,20 Kč
Detailní popis produktu
Shoyu San-J Natural Jihlava je vyráběná klasickou metodou fermentace, která zajišťuje plnou, bohatou chuť a jemné aroma. BIO kvalita a absence zbytečných přísad ji dělají perfektní volbou do studené i teplé kuchyně.
Benefity
- Tradiční fermentace pro autentickou chuť
- BIO kvalita bez chemických přísad
- Vhodná pro asijské i moderní recepty
- Jemně vyvážená slaná chuť
Využití
Do sushi, stir-fry, marinád, dipů, salátových zálivek nebo jako dochucovadlo k polévkám a masovým pokrmům.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu, mimo přímé světlo.
Složení:
pitná voda, SÓJOVÉ boby BIO, mořská sůl, PŠENICE BIO Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla. Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 250kJ/60kcal |
| Tuky | 0g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 6,00g |
| z toho cukry | 3,00g |
| Bílkoviny | 9,00g |
| Sůl | 5,26g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sójová omáčka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.22 kg |
| EAN: | 8594010319679 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
