Solčanka s mořskou solí 250 g SOLČANKA
Související produkty
Detailní popis produktu
Solčanku využijete na dochucení hlavních jídel, polévek nebo třeba i pomazánek. Vyzkoušejte tradiční recepturu bez umělých látek zvýrazňujících chuť a bez umělých barviv.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Soli |
|---|---|
| Záruka: | 8 měsíců |
| Hmotnost: | 0.266 kg |
| EAN: | 8588000304332 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
| Složení produktu: | Mořská sůl (70 %), sušená zelenina (19 %) (mrkev, pastiňák, petržel, celer, cibule, brambory, kukuřičný škrob), sacharóza (8 %), sušené byliny (2 %) (dobromysl, libeček, saturejka, bazalka, mateřídouška, meduňka, tymián, petrželová a CELEROVÁ nať, barvivo (riboflavin E101). |
| Minimální trvanlivost: | 304 |
| Země původu: | Země neznámá |
| EANs: | 8588000304363, 8588000304318, 8588000304332 |
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2017-10-10T10:49:17 --><p>Solčanka neobsahuje glutaman sodný, který bývá běžnou součástí dochucovadel a instantních směsí. V Solčance též nenajdete umělá barviva, obsahuje pouze přírodní látky. </p><p>Solčanka s mořskou solí byla v roce 2012 ohodnocena Značkou kvality SK a výrobek také obdržel ve stejném roce Zlatú medailu SLOVAK GOLD (již po několikáté). <br /></p> |
| Návod k použití: | Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových a luštěninových jídel, salátů. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
| Skladování: | V suché a tmavé mísnosti. |
| Legislativní zařazení: | Kořenicí přípravek. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
