Kroužky sušené hruškové 25 g OVOCŇÁK
Související produkty




Detailní popis produktu
Tyto sušené hruškové kroužky obsahují pouze 100 % českých hrušek bez přidaného cukru. Vyrábí se z těch nejsladších odrůd hrušek Williams ze sadů z Vlčnova. Hrušky jsou pečlivě vybírané a na jedno balení je třeba až dvou středně velkých hrušek. Suší se na sítech teplým vzduchem a díky této šetrné technologii si zachovávají nejen skvělou chuť a vůni, ale také část vitamínů a minerálů. Hrušky nejsou sířené a jsou balené v ochranné atmostéře. Chutnají skvěle jen tak jako zdravá svačinka nebo je můžeme přidat do stolních směsí sušeného ovoce a oříšků.
HMOTNOST: 25 g
SLOŽENÍ: sušené hrušky 100 %
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1424 kJ/262 kcal |
---|---|
Tuky | 0,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 70 g |
z toho cukry | 62 g |
Vláknina | 1,9 g |
Bílkoviny | 0,04 g |
Sůl | 0 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušené hruškové kroužky. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.025 kg |
EAN: | 8592809003976 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 25 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1424kJ/262kcal. Tuky:0,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,4g. Sacharidy:70,0g. z toho cukry:62,0g. Vláknina:1,9g. Bílkoviny:0,04g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Sušené hrušky 100 %. |
Minimální trvanlivost: | 120 |
EANs: | 8592809003983, 8592809003976 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1424 kJ / 262 kcal. Tuky: 0,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 70,0 g. Z toho cukry: 62,0 g. Vláknina: 1,9 g. Bílkoviny: 0,04 g. Sůl: 0,0 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.