Sýr eidam 30 % 100 g BIO POLABSKÉ MLÉKÁRNY
Související produkty
Detailní popis produktu
Jemný plátkový sýr eidam je vyrobený z čerstvého mléka od českých ekologických farmářů. Má snížený obsah soli a vysoký obsah vápníku. Tento oblíbený plátkový sýr se výborně hodí k pečivu nebo jako vydatná svačinka v kombinaci se zeleninou. Lze jej použít také k zapékání do toustů.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: mléko*, jedlá sůl, mlékárenské kultury. Složka označená * pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Tuk v sušině min. 30 %, sušina min. 50 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 1094 kJ/262 kcal | 
|---|---|
| Tuky | 16 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g | 
| Sacharidy | 1,5 g | 
| z toho cukry | 1,5 g | 
| Bílkoviny | 28 g | 
| Sůl | 1,5 g | 
| Vápník | 991 mg (124 % RHP*) | 
*RPH - referenční hodnota příjmu (dříve doporučená denní dávka)
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Polotvrdý zrající polotučný sýr plátky. Skladujte při teplotě 2 - 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Baleno v ochranné atmosféře.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce CZ
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mléka, másla, sýry a tvarohy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.111 kg | 
| EAN: | 8594003964565 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 15 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1094kJ/262kcal. Tuky:16,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:11,0g. Sacharidy:1,5g. z toho cukry:1,5g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:28,0g. Sůl:1,5g</p> | 
| Složení produktu: | MLÉKO*, jedlá sůl, MLÉKÁRENSKÉ KULTURY. Tuk v sušině min. 30% hmot., sušina min. 50% hmot.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | 
| Minimální trvanlivost: | 21 | 
| Země původu: | Česká republika | 
| Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 | 
| EANs: | 8594003964572, 8590345404134, 8594003964565, 8590018780206 | 
| Návod k použití: | K přímé spotřebě. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1094 kJ / 262 kcal. Tuky: 16,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,0 g. Sacharidy: 1,5 g. Z toho cukry: 1,5 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 28,0 g. Sůl: 1,5 g. | 
| Skladování: | Uchovejta a skladujte při teplotě od 4 - 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte. | 
| Legislativní zařazení: | Zrající polotvrdý sýr. | 
| Přirozeně bezlepkový: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    