Sywan Sleď filety se zeleninou a rajčatovou omáčkou 200 g bio
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Sleď filety s BIO zeleninou a rajčatovou omáčkou
Filé sledě z udržitelného rybolovu. Sleď ulovený v severovýchodním Atlantiku.
Složení: filé sledě (55 %), voda, zelenina* v různých poměrech (cibule*, okurky*, pepř*, mrkev*), rajčatový protlak*, slunečnicový olej*, třtinový cukr*, ocet*, hořčice*, mořská sůl , koření* (obsahují celer), zahušťovadlo: guarová guma*, guma z rohovníku
*z kontrolované ekologické produkce
Pokyny pro skladování a použití: Po otevření skladujte v chladu (2° až 8°C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 600 kJ / 144 kcal 
Tuky: 10,5 g 
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,2 g, 
mononenasycené: 4,7 g, 
polynenasycené: 3,6 g 
Sacharidy: 3,3 g 
z toho cukry: 3 g 
Bílkoviny: 8,6 g
Sůl: 1,8 g
Výrobce: Schwaaner Fischwaren GmbH, Schwaan
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Konzervy, kompoty a džemy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4013712573058 | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    