TILDA Basmati rýže 500g
Související produkty
 
                                                                                                                                                                                                                
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
    
      
                
                                                                              
            
                                                                                                            56 Kč
                                                                                                                                                –21 %
                                    
              
            
        
        
                
                    
                          BIO Bulgur pohankový 250 g – COUNTRY LIFE                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladem (expedice 1-5 dní)            
                                                            
            
        
                                        43,70 Kč
                    
        
    
                        
                    Detailní popis produktu
- Složení : Bastmati rýže. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 1491kJ/351 kcal / Tuk 0,8g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g / Sacharidy 77,7g z toho cukr 0,5g / Vlákniny 1g / Protein 7,8g / Sůl <0,03g.PŘÍPRAVA BASMATI RÝŽE: Rýže obsahuje škrob, který vyžaduje její lepší lepivost. Proto rýži důkladně a několikrát propláchněte. Pár kapek octa do hrnce před vařením může také napomoci nižší lepivosti. Dušení, ne vaření, je správná příprava rýže Basmati. Na jeden díl rýže patří dva díly vody, rozhodně ne více. Sůl přidejte do hrnce již před vařením, takto se ideálně vsákne do rýže. Zajistěte rozhodný hrnec před únikem páry. Pro utěsnění můžete použít hliníkovou fólii, kterou hrnec přikryjete chvíli před bodem varu. Na fólii pak položte i pokličku. Po varu snižte teplotu na minimum a rýži duste 15 minut. Pak ji nechte ještě v hrnci 5 minut provést mimo sporák. Odstraňte fólii, rýži prokypřete jemně vidličkou a podávejte. Přejeme dobrou chuť! Skladování : Skladujte v suchu a chladu. Země původu : IndieDoplňkové parametry
| Kategorie: | Rýže | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 5011157630175 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    