Ume ocet Natural Jihlava 250 ml
Související produkty
BIO
Olej sluneč. na pečení a smažení bezl. 0,75l BIO PROBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
237,50 Kč
Olej oliv. extra pan. Lyrakis sklo 0,75l CRETAN VILLAGE
Skladem (expedice 1-5 dní)
435,40 Kč
Detailní popis produktu
Ume ocet Natural Jihlava se vyrábí z japonských ume švestek a mořské soli tradiční metodou fermentace. Má výraznou, slanokyselou chuť a jemné ovocné aroma, díky čemuž je skvělý pro ochucování salátů, zálivek, omáček i luštěnin. Obsahuje přírodní antioxidanty a podporuje rovnováhu v těle. V kuchyni dokáže nahradit klasický ocet i sůl.
Benefity
- Tradiční japonská specialita
- Bohatý na antioxidanty
- Dodává svěžest a plnou chuť
- Vhodný i pro moderní recepty
Využití
Do salátů, omáček, marinád, polévek, dresinků i luštěninových jídel.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu, mimo přímé světlo.
Složení:
Ume (japonské švestky), mořská sůl, Shisso (Perilla). Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě. Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 79kJ/11kcal |
| Tuky | 0,30g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 4,00g |
| z toho cukry | 0,60g |
| Bílkoviny | 0g |
| Sůl | 16,10g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Octy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 8595617900925 |
BIO
Beutelsbacher Jablečný ocet přírodní 330ml bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
60 Kč
BIO
Rice MIRIN BIO sladké rýžové víno Natural Jihlava 250 ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
157,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
