Sójové maso v česnekovo-hořčičné omáčce s luskami

Ingredience:
30594551_10204645315130722_5673699759915794432_o

sójové maso
rostlinná majolka
česnek
cibule
fazolové lusky
koření (kari, grilovací koření)
sójová omáčka
zeleninový vývar
krémžská hořčice

Postup:
Sójové maso si předem namočíme a chvíli povaříme v zeleninovém vývaru.
Poté ho scedíme.
Cibuli si nakrájím na půlměsíčky a česnek na tenké plátky.
V mističce smícháme veganskou majolku, krémžskou hořčici, kari, grilovací koření a zakápneme sójovou omáčkou.
Promícháme se sójovým masem, nakrájenou cibulí, česnekem a fazolkami a společně pečeme v troubě asi 25 minut na cca 180 °C.

Jako přílohu můžeme použít např. hranolky nebo třeba také gnocchi, rýži…
Dobrou chuť :-)

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.