VIFON Inst. nudle - krevetová "bun tom" 65g
Související produkty

AN NHIEN Veganské vepřové zebírka "Suon ong lua mach" 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,30 Kč

AN NHIEN Veganská vepřová žebírka - plátky "Suon non" 1kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
565,50 Kč
Detailní popis produktu
- Složení: Rýžové nudle (80%): Rýže, prostředek na úpravu mouky (modifikovaný škrob (E1404)), cukr, sůl, zvýrazňovač (glutaman sodný (E621), stabilizátory (guarová guma (E412)). Základ polévky (20%): Sůl, rafinovaný palmový olej, zvýrazňovač chuti (glutamát sodný, guanylát disodný, 'inosinát disodný), cukr, krevetový prášek, sušená zelenina (zelená cibule, dlouhý koriandr), chilli, česnek, šalotka, listy laksa, přírodní barviva (E150a, karoteny), protispékavá látka (E551). Alergeny: KrevetyNutriční hodnoty na 65g: Energie 187 kcal / Protein 3,9g / Sacharidy 37,2g / Tuk 4g z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g / Sůl 0g.Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Země původu: Vietnam.Doplňkové parametry
Kategorie: | Instantní polévky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8934561010005 |

HIKARI MISO ENJUKU KOJI Instantní polévka Miso, zelená cibulka 153,6g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96,90 Kč

ACE GOOD Inst. skleněné nudle s vepřovými žebírky 57g
Skladem (expedice 1-5 dní)
33,80 Kč

Čočková polévka sušená mrazem - FREEZE DRY COMPANY 70g
Skladem (expedice 1-5 dní)
61,40 Kč

BIO
Polévka zeleninová s nudlemi instantní 50 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
45,60 Kč

Množstevní slevy
16,20 Kč
–19 %
Instantní krémová květákovo-brokolicová polévka bez lepku a mléka - Natural 20g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
13 Kč

Množstevní slevy
Instantní krémová polévka s jarní cibulkou bez lepku a mléka - Natural 20g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
13 Kč

Minestrone polévka sušená mrazem - FREEZE DRY COMPANY 50g
Skladem (expedice 1-5 dní)
61,40 Kč

Množstevní slevy
Polévka do hrnku VEGAN - fazolová s kapustou - Damodara 38g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
22,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář