Vivani Jemná hořká čokoláda Mallorca Flor de Sal 80g bio
Související produkty
Čokoláda bílá s kešu oříšky, pistáciemi, fialkami a kokosem - Severka 135g
Skladem (expedice 1-5 dní)
149,80 Kč
BIO
Čokoláda mléčná Espresso Milk 38 % 90 g BIO VIVANI
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč
Čokoláda pralinková bez přidaného cukru 60 g BIO BENJAMÍSSIMO
Skladem (expedice 1-5 dní)
86,30 Kč
Čokoláda mléčná s lískovými ořechy, třešněmi a fialkami - Severka 145g
Dočasně nedostupné
149,80 Kč
Luxusní dubajská čokoláda HOŘKÁ - Kamila Chocolates 95g
Dočasně nedostupné
113,50 Kč
BIO
Lízátko mléčná čokoláda zajíček 15 g BIO ROSENGARTEN
Skladem (expedice 1-5 dní)
11,20 Kč
Detailní popis produktu
Jemná hořká čokoláda Mallorca Flor de Sal
Tato jemná hořká čokoláda se svými výraznými nádechy soli vás zavede na úžasnou pláž Playa d'Es Trenc na Mallorce. Tato oblast je domovem speciální, ručně sklízené soli, která se tvoří jako krásné krystaly v bazénech s mořskou vodou.
Sůl je kombinována s vysokým podílem aromatického organického panamského kakaa a karamelovým nádechem cukru z kokosových květů a vytváří nádherný buket vůní.
Složení: Kakaová hmota*°, cukr z kokosových květů* (23 %), kakaové máslo*°, mořská sůl (0,7 %). Kakao: minimálně 75 %.
*z kontrolované ekologické produkce
°Certifikace Rainforest Alliance • ra.org
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty založené na 100 g:
Energie: 2505 kJ / 605 kcal
Tuky: 49,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 31,4 g
Sacharidy: 26,7 g
z toho cukry: 20,7 g
Bílkoviny: 6,9 g
Sůl: 0,76 g
Výrobce: EcoFinia GmbH, Herford, Německo
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Hořká čokoláda |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4044889004342 |
VÝPRODEJ!!!Čokoláda hořká 75 % s marakujou 45 g EDICIÓN NUEVA
Dočasně nedostupné
109,90 Kč
Čokoláda STEVIA hořká 72% kak. zrna bez přid. cukru 85g BALANCE
Skladem (expedice 1-5 dní)
106,70 Kč
ČOXY - hořká čokoláda s xylitolem - Natural 50g
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
