YOPOKKI Inst. rýž. koláčky s ramen Jjajang 145g
Související produkty

BIO
Brownie čokoládové bezlepkové 140 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč

Pralinky s mandlovým krémem veganské 3x13 g BIO BETT´R
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,60 Kč

Pařížská trubička bez lepku Gofretka pistáciová (ruční výroba) - Gofre 50x40g (celý karton)
Skladem (expedice 1-5 dní)
1 994,50 Kč

Dračí krev - Sangre de Drago - Bylinářství U Chytré Horákyně 50ml
Dočasně nedostupné
358,60 Kč

Tyčinka s želé marakuja - Juicy bar Yoghurt - Tekmar 40g
Skladem (expedice 1-5 dní)
19,90 Kč
Detailní popis produktu
Složení: Rýžové koláčky: Rýže, sůl, potravinářská kyselina E3330, obilný alkohol. Ramen: Pšeničná mouka, modifikovaný škrob, sůl, palmový olej, zahušťovadlo E412, minerální sůl E459, E500, E501. Kořenící prášek: Cukr, prášek ze sójové pasty (sójová pasta, sůl, směsné složení (dextrin, kakaové barvivo, extrakt z anatta), sušené mrkvové vločky, kukuřičný škrob, cibulový prášek, směs složení 2 (minerální sůl, sójové boby, dextrin, zvýrazňovač chuti E621 , restovaná cibule, chilli prášek, olej s příchutí Jiajang, potravinářská přísada, komplexní směs prášku, prášek z černého pepře). Alergeny : Pšenice, sezam, mléko. Návod k přípravě: V kelímku si smíchejte rýžové koláčky s přiloženou omáčkou. Do kelímku nalijte teplou vodu, promíchejte a zavřete misku víčkem. Vložte do mikrovlnné trouby na 5 minut. Poté důkladně znovu promíchejte a servírujte. Nutriční hodnoty na 100ml : Energie 1418kJ / 339kcal / Tuk 7.48g z toho nasycené mastné kyseliny 2.6g / Sacharidy 63g z toho cukr 7.73g / Protein 7.16g / Sůl 0.63g. Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě, chraňte před přímým slunečním zářením. Země původu: Korea.Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8809054402738 |

Müsli tyčinka MANGO s jogurtovou polevou a živými kulturami - YOGIE 30g
Skladem (expedice 1-5 dní)
15,20 Kč

BIO
69 Kč
–4 %
Kombucha BIO 400 ml ginger lemon (Inkivääri-Sitruuna)
Dočasně nedostupné
65,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář