Zázvor sířený plátky slazený Natural Jihlava 100 g
Související produkty
Sušená jablka GALA kroužky limitovaná edice Natural Jihlava 50 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
37,80 Kč
Ananas kousky sušené mrazem Natural Jihlava 50 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
81,70 Kč
Mix jablečné křížaly a sušené hrušky - Bioprodukt 25g
Skladem (expedice 1-5 dní)
31,80 Kč
Banán plátky sušený mrazem Natural Jihlava 50 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
55,20 Kč
Detailní popis produktu
Zázvorové plátky Natural Jihlava spojují jemnou sladkost s pikantním nádechem čerstvého zázvoru. Skvělé pro ty, kdo mají rádi výraznější chutě a chtějí zdravější alternativu klasických sladkostí. Hodí se jako rychlý snack, do dezertů, smoothie nebo jako doplněk k čaji.
Benefity
- Kombinace sladkého a pikantního
- Skvělý na rychlé mlsání
- Dodá energii kdykoli během dne
- Originální chuť pro tvoje recepty
Využití
Do smoothie, dezertů, čajů, domácí granoly nebo jen tak samotné jako sladká svačina.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu, mimo přímé slunce.
Složení:
zázvor, cukr, konzervant: OXID SIŘIČITÝ Zázvor patří v Asii mezi všelék. Je to potravina “zahřívací”, takže urychluje metabolismus, proto se doporučuje při problémech s nadváhou. Zázvor má antioxidační a antiseptické účinky. Díky tomu v zimě pomáhá v boji s nachlazením, s chřipkou, angínou i zánětu průdušek. Též pomáhá rozpouštět hleny, podporuje pocení a přispívá k lepšímu vykašlávání. Nemůžeme opominout ani jeho další výborné účinky, proti cestovní nevolnosti, plynatosti, nadýmání, žaludečních a zažívacích potížích. Má pozitivní vliv i na krevní oběh.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1546kJ/370kcal |
| Tuky | 0g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 91,00g |
| z toho cukry | 74,00g |
| Bílkoviny | 0g |
| Sůl | <0,01g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zázvor |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 8595617900161 |
52,50 Kč
–7 %
Zázvor sušený nesířený bez přidaného cukru Natural Jihlava 100 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
48,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
