Andechser Natur Jogurt mango 500g bio
Související produkty
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Jogurt krémový s mangem
Plnotučné mléko Andechser Natur pochází z farem, které fungují podle přísných pokynů biodynamického zemědělství Demeter. Pouze když mléko splňuje vysoké standardy kvality, schvaluje se pro výrobu přírodních mléčných a sýrových specialit. Ovoce do jogurtů podléhá stejné kontrole.
Složení: Jemný jogurt** (plnotučné mléko**, odtučněné sušené mléko*, kultury mléčného kvašení), 9 % mangového pyré**, řepný cukr**, citronová šťáva**, kukuřičný škrob*, zahušťovadlo ze svatojánského chleba*
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
**z biodynamického (demeter) kontrolovaného zemědělství
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
| Nutriční hodnoty na 100 g: | Energetická hodnota - 415 kJ/ 98 kcal | 
| Tuky - 3 g | Z toho nasycené mastné kyseliny - 1,9 g | 
| Sacharidy - 13,5 g | Z toho cukry - 12,9 g | 
| Bílkoviny - 3,6 g | Sůl - 0,14 g | 
Výrobce: Andechser Molkerei Scheitz GmbH, Andechs
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jogurty, puding, dezerty a krémy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4104060029066 | 
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
