sůl NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bílá čokoláda s kokosem. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.  produkce EU/mimo EU
Detailní informace
Detailní popis produktu
Jemná bílá čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla, plnou chutí mléka a jemně strouhaného kokosu. Díky přírodnímu třtinovému cukru má hezkou smetanovou barvu. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade - spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Itálie SLOŽENÍ: přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko 25 %, strouhaný kokos 9 %, emulgátor: slunečnicový lecitin, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota |
2441 kJ/586 kcal |
Tuky |
41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
21 g |
Sacharidy |
47 g |
z toho cukry |
47 g |
Vláknina |
0,5 g |
Bílkoviny |
8,0 g |
Sůl |
0,20 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bílá čokoláda s kokosem. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.   IT-BIO-014 Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
|
Bílá čokoláda |
|
0.1 kg
|
|
4006040189008
|
|
12 |
|
ANO |
|
ANO |
|
<p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2441kJ/586kcal. Tuky:41,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:21,0g. Sacharidy:47,0g. z toho cukry:47,0g. Vláknina:0,5g. Bílkoviny:8,0g. Sůl:0,2g</p> |
|
Přírodní třtinový cukr*, kakaové máslo*, sušené PLNOTUČNÉ MLÉKO* 25 %, strouhaný kokos* 9 %, emulgátor: slunečnicový lecitin*, Bourbon vanilka*. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
|
120 |
|
IT-BIO-014 |
|
4006040028048, 4006040189008 |
|
Energetická hodnota: 2441 kJ / 586 kcal. Tuky: 41,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 21,0 g. Sacharidy: 47,0 g. Z toho cukry: 47,0 g. Vláknina: 0,5 g. Bílkoviny: 8,0 g. Sůl: 0,2 g. |
|
Skladujte v suchu a chladu, chraňte před teplem. |
|
ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
|