Čokoláda hořká 85 % mini 20 g BIO RAPUNZEL
Související produkty
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Detailní popis produktu
Extra hořká čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa 85 %. Čokoláda je vyráběna tradičním postupem a pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a přírodní třtinový cukr Cristallino. Obě tyto složky pocházejí z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade - spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
HMOTNOST: 20 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: kakaová hmota, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 85 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 2575 kJ/622 kcal | 
|---|---|
| Tuky | 52 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 31 g | 
| Sacharidy | 23 g | 
| z toho cukry | 14 g | 
| Vláknina | 12 g | 
| Bílkoviny | 11 g | 
| Sůl | 0,25 g | 
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

IT-BIO-014
Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Hořká čokoláda | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.02 kg | 
| EAN: | 4006040412892 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 50 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | ANO | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2575kJ/622kcal. Tuky:52,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:31,0g. Sacharidy:23,0g. z toho cukry:14,0g. Vláknina:12,0g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:0,25g</p> | 
| Složení produktu: | Kakaová hmota*, přírodní třtinový cukr*, kakaové máslo*, emulgátor: slunečnicový lecitin*, Bourbon vanilka*. Obsah kakaové sušiny nejméně 85 % v čokoládě. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | 
| Minimální trvanlivost: | 120 | 
| Certifikační organizace: | IT-BIO-014 | 
| EANs: | 4006040412007, 4006040412892 | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2575 kJ / 622 kcal. Tuky: 52,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 31,0 g. Sacharidy: 23,0 g. Z toho cukry: 14,0 g. Vláknina: 12,0 g. Bílkoviny: 11,0 g. Sůl: 0,25 g. | 
| Skladování: | Skladujte v suchu a chladu, chraňte před teplem. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    