BIO Olivy zelené v extra panenském olivovém oleji 250 g – BIO NEBIO
Související produkty
BIO
VÝPRODEJ!!!Pomazánka ovocná mango meruňka 250 g BIO ALLOS
Dočasně nedostupné
102,60 Kč
BIO
Bioláda pomazánka ovocná mix zahrada 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč
BIO
Bioláda pomazánka ovocná švestka 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
99,80 Kč
BIO
Bioláda pomazánka ovocná arónie 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
99,80 Kč
Bezmasý guláš Von Papá - Vegan - Ekoprodukt 300g
Skladem (expedice 1-5 dní)
68,70 Kč
Detailní popis produktu
BIO zelené olivy naložené v extra panenském olivovém oleji mají jemnou chuť a šťavnatou texturu. Perfektní pro saláty, pizzu, pomazánky, tapas a středomořské recepty. Prémiová BIO kvalita bez umělých přísad.
Benefity:- 100% BIO olivy v olivovém oleji
- Jemná chuť a plná textura
- Bohatý zdroj zdravých tuků
- Vhodné pro středomořskou kuchyni
- Bez chemických úprav
Skvělé do salátů, tapas, pomazánek, těstovin i domácích jídel.
Složení: Zelené olivy* 87 %, extra panenský olivový olej* 10 %, citrón*, oregano*, mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíNutriční hodnota na 100 g :
Energetická hodnota: 641kJ/156kcal.
Tuky: 14,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,0 g
Sacharidy: 2,5 g
z toho cukry: 0,1 g
Vláknina: 2,9 g
Bílkoviny: 1,4 g
Sůl: 3,0g
Skladování: Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Konzervovaná a nakládaná zelenina a ovoce |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 8594052880830 |
| BIO: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
| Fairtrade: | NE |
| Certifikační organizace: | GR-BIO-15 |
| Minimální trvanlivost: | 120 dní |
| EANs: | 8594052887518, 8594052880830 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 32 |
BIO
BIO Olivy sušené Throuba bez nálevu 195 g – BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
107,40 Kč
BIO
BIO Olivy zelené plněné česnekem 320 g – BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
108,90 Kč
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
