Passata rustica obsahuje nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Tato passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena dozrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství. Rajčata dozrála ve sluneční Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Po sklizni se rajčata okamžitě převezou do zpracovny, kde jsou oloupaná, zahřátá a propasírovaná přes hrubé síto. Potom se přidá bazalka, směs se naplní do lahviček a po uzavření je výrobek pasterizovaný. Na rozdíl od rajčatového protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo chceme-li se vyhnout jejich zdlouhavému zpracování. Passata rustica tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek a zeleninových směsí. HMOTNOST: 680 g ZEMĚ PŮVODU: Itálie SLOŽENÍ: rajčata, bazalka. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Detailní informace
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.