Víno Ryzlink vlašský bílé 0,75 l BIO VINAŘSTVÍ ČECH
Související produkty
Detailní popis produktu
Suché zemské bílé víno z Vinařství Čech z vinařské oblasti Tvrdonice. Ryzlink vlašský je lokální, vysoce ceněná středoevropská odrůda. Má plnou harmonickou chuť s lipovými tóny a dotekem zelených jablíček. Vynikající poměr cena/kvalita.
| Odrůda révy | RYZLINK VLAŠSKÝ | 
|---|---|
| Chuť | suchá | 
| Buket | lehký nádech jablečného koláče | 
| Podáváme k: | studeným předkrmům, jemným paštikám | 
| Teplota podávání | 9 - 11 °C | 
 PROČ PÍT BIO VÍNO?
 1. Například proto, že obsahuje daleko méně siřičitanů, na které jsou někteří lidé přecitlivělí. Tato přecitlivělost se projevuje mimo jiné i bolestí hlavy. Zkuste si dát bio víno - třeba vyřeší Vaše ranní bolesti hlavy po oslavě!
 2. Proto, že jste vegani! Víte, že při výrobě konvenčního vína se používají čiřidla, která mohou být z živočišných zdrojů?
 3. Snad proto, že ve víně má být pravda - ne chemie! Nebo chcete, aby Vaše víno obsahovalo zbytková množství desítek látek používaných při běžné výrobě?
 4. Nebo proto, že chcete pít zdravé živé víno, které nestojí měsíce v regálech hypermarketů, ale naopak vyžaduje péči a opatrnost při skladování.
 5. Protože bio víno je pěstováno v souladu s přírodou - ne jí navzdory! Zůstává v něm energie slunce, zdravé půdy, drobného života ve vinici a doteků starostlivých rukou.
 
 OBJEM: 0,75 l
 ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
 OBSAH ALKOHOLU: 11 % obj.
 UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Bio víno obsahuje oxid siřičitý, i když obvykle v menším množství než konvenční vína.
 NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bio víno bílé jakostní odrůdové. Skladujte v temnu do 18 °C. Chraňte před teplem. 
 LEGISLATIVNÍ UPOZORNĚNÍ: Na tento výrobek se vztahuje zákaz prodeje osobám mladším 18 let.
 
CZ-BIO-003
 Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Alkoholické nápoje | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.75 kg | 
| EAN: | 8595578500066 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> | 
| Složení produktu: | Ryzlink vlašský - víno bílé* jakostní odrůdové. Obsah alkolkoholu 11 % obj. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | 
| Minimální trvanlivost: | 243 | 
| Certifikační organizace: | CZ-BIO-003 | 
| EANs: | 8595578500066 | 
| Návod k použití: | Na tento výrobek se vztahuje zákaz prodeje osobám mladším 18 let. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. | 
| Skladování: | Chraňte před světlem a teplem. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    