Vývar zeleninový bylinkový v kostce 8 ks BIO RAPUNZEL
Související produkty
MARUTOMO Rybí koření Dashinomoto Fish s příchutí bonito tuna 1kg (2x500g)
Skladem (expedice 1-5 dní)
424,70 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Bujóny a vývary |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4006040271611 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 15 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | ANO |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1191kJ/286kcal. Tuky:24,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:9,5g. Sacharidy:14,0g. z toho cukry:4,8g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:4,8g. Sůl:48,0g</p> |
| Složení produktu: | Mořská sůl, bambucké máslo 20 %*, zelenina* 11 % (mrkev*, pastinák*, cibule*, rajčata*, pórek*), kukuřičný škrob*, bylinky 5 % (petržel*, pažitka*, CELEROVÁ NAŤ*, libeček nať*, majoránka*, bobkový list*), slunečnicový olej*, extrakt z droždí*, kurkuma*, muškátový květ*, česnek*, zázvor*. Může obsahovat stopy vajec, lepku, mléka, hořčice a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Výživové údaje na 100 ml hotového vývaru: Energie: 25 kJ/ 6 kcal, Tuky: 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, Sacharidy: 0,3 g, z toho cukry: 0,1 g, Bílkoviny: 0,1 g, Sůl: 1,0 g. |
| Minimální trvanlivost: | 120 |
| Certifikační organizace: | AT-BIO-402 |
| EANs: | 4006040008187, 4006040271611 |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1191 kJ / 286 kcal. Tuky: 24,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 9,5 g. Sacharidy: 14,0 g. Z toho cukry: 4,8 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 4,8 g. Sůl: 48,0 g. |
| Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
BIO
Bujon bylinkový kostky petržel 80 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
45,60 Kč
BIO
59 Kč
–3 %
Bujon zeleninový kostky 126 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
57,20 Kč
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
