Čaj Sencha sypaný 100 g BIO MUSO
Související produkty
Detailní popis produktu
Kvalitní sypaný čaj sencha je klasikou mezi zelenými čaji, která se však nikdy neomrzí.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Bylinné čaje | 
|---|---|
| Záruka: | 16 měsíců | 
| Hmotnost: | 0.117 kg | 
| EAN: | 4958325001744 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1323kJ/315kcal. Tuky:0,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:31,0g. z toho cukry:0,6g. Vláknina:29,0g. Bílkoviny:32,0g. Sůl:0,1g</p> | 
| Složení produktu: | Čajové lístky*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | 
| Minimální trvanlivost: | 426 | 
| Země původu: | Japonsko | 
| Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 | 
| EANs: | 14958325001741, 4958325001744 | 
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2019-08-01T17:11:44 --><p>Sencha je nejoblíbenějším typem čaje v Japonsku a vůbec nejrozšířenějším po celém světě. Má jemnější chuť než ostatní čaje. Je vhodný k celoročnímu popíjení - v zimě zahřeje, v létě ochladí.</p><p>Výluh z lístků zeleného čaje byl vůbec prvním nápojem, kterým se tímto způsobem začal podávat. Zelený čaj je vhodný nejen jako ranní povzbuzení při snídani, ale chodí se také pro popíjení k jídlu. Samozřejmě ladí zejména s asijskými pokrmy. Chybu s ním ale neuděláte ani u lehčích zeleninových jídel.</p> | 
| Návod k použití: | Zalijte čaj vroucí vodou a nechte 3-4 minuty louhovat pod pokličkou. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1323 kJ / 315 kcal. Tuky: 0,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 31,0 g. Z toho cukry: 0,6 g. Vláknina: 29,0 g. Bílkoviny: 32,0 g. Sůl: 0,1 g. | 
| Skladování: | V suchu. | 
| Legislativní zařazení: | Zelený čaj. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Přirozeně bezlepkový: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        