Dennree Špagety celozrnné špaldové 500 g bio
Související produkty
BIO
Těstoviny špagety semolinové 1,7 mm 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny penne kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny fusilli 1000 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
82,50 Kč
Italské těstoviny Rigatoni bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
54,90 Kč
Nudle ramen instantní 250 g BIO MISSES & MISTER MIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,20 Kč
Italské těstoviny Spaghettoni bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
54,90 Kč
Novinka
BIO
Just Taste Cizrnové Fettuccine 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,70 Kč
Detailní popis produktu
Špagety celozrnné špaldové
Pro tyto těstoviny se používá a šetrně zpracovává pouze vybraná špalda. Jejich jemně oříškovou chuť si můžete užít se širokou škálou omáček.
Složení: Špaldová celozrnná krupice*
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava: Vařte ve vroucí osolené vodě asi 9-10 minut do al dente. Na 100 g těstovin přidejte do jednoho litru vody lžičku soli.
Skladujte na chladném a suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 1434 kJ / 337 kcal
Tuky: 2,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 63 g
z toho cukry: 2 g
Protein: 13 g
Sůl: 0,01 g
Výrobce: dennree GmbH, Töpen, Německo
Energie: 1434 kJ / 337 kcal
Tuky: 2,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 63 g
z toho cukry: 2 g
Protein: 13 g
Sůl: 0,01 g
Výrobce: dennree GmbH, Töpen, Německo
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4021851543733 |
Italské těstoviny Lasagna Verde all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
94,70 Kč
53,50 Kč
–7 %
Těstoviny nudle rýžové 3 mm bezlepkové 240 g LUCKA
Skladem (expedice 1-5 dní)
49,50 Kč
Italské plněné těstoviny Tortelli Ricotta e Spinaci bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
132,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
