Explore Cuisine Lasagne ze zelené čočky 250g bio
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Lasagne ze zelené čočky
Nejen že vypadají neobyčejně svou zelenou barvou, ale chutnají také lahodně. Jsou vyrobeny z mouky ze zelené čočky, mouky ze zeleného hrášku a mouky z hnědé rýže. Vychutnejte si chuť plátků lasagní.
Složení: Mouka ze zelené čočky* 50%, zelený hrášek*, hnědá rýžová mouka* 
* z kontrolovaného ekogického zemědělství
Příprava: Navrstvěte pláty s vybranými ingrediencemi do pečicí nádoby tak, že začnete a skončíte velkým množstvím omáčky. Pečte v troubě při 200 °C 40-45 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 1470 kJ / 347 kcal 
Tuky: 2,5 g 
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g 
Sacharidy: 58,2 g 
z toho cukry: 1,5 g 
Vláknina: 6,0 g 
Protein: 20,0 g 
Sůl: 0,02 g 
Výrobce: Ethical Foods SA, Tannay, Švýcarsko
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 7640164291079 | 
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    