Gustoni Jáhlové špagety 500 g bio
Související produkty
BIO
Těstoviny chitarrine semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč
BIO
Těstoviny sedanini celozrnné semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč
BIO
Těstoviny fusilli semolinové se špenátem 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,80 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny penne kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny fusilli kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč
Detailní popis produktu
Jáhlové špagety
Jáhly neboli proso je považováno za nejstarší obilí pěstované lidmi ve střední Asii. Vyznačuje se svým specifickým aroma a jemnou vůní. Zvláštností je výroba pomocí bronzového formovacího kotouče. Tím se povrch těstovin zdrsní a omáčky se tak do těstovin obzvlášť dobře vstřebávají.
Složení: krupice z tvrdé pšenice*, jáhlová mouka* 10 %
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1586 kJ / 354 kcal
Tuky: 1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 72 g
z toho cukry: 2 g
Bílkoviny: 12 g
Sůl: <0,01 g
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: dennree GmbH
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4021851541340 |
Italské těstoviny Fusilli bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
54,90 Kč
BIO
Těstoviny anellini polévkové semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Dočasně nedostupné
52,30 Kč
Italské těstoviny Calamarata bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
69,50 Kč
Nudle ramen instantní 250 g BIO MISSES & MISTER MIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,20 Kč
Italské těstoviny Lasagna all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
94,70 Kč
Novinka
BIO
BIOTR4038507008973
Italské plněné těstoviny Tortelli Ricotta e Spinaci bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
132,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
