Gustoni Kamutové fusilli 500 g bio
Související produkty
Novinka
BIO
Just Taste Cizrnové Fettuccine 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,70 Kč
Italské těstoviny Lasagna all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny fusilli 1000 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
82,50 Kč
Italské plněné těstoviny Tortelli Ricotta e Spinaci bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
134,60 Kč
BIO
Těstoviny abeceda polévkové semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč
BIO
Těstoviny anellini polévkové semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Dočasně nedostupné
52,30 Kč
Italské těstoviny Paccheri bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny písmenka 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,10 Kč
BIO
97 Kč
–21 %
BIO Kuskus špaldový celozrnný 500 g – COUNTRY LIFE
Dočasně nedostupné
76,50 Kč
Detailní popis produktu
Kamutové fusilli
Pšenice KAMUT® Khorasan, jedna z nejstarších obilnin na světě, se pěstovala v Egyptě již za dob faraonů. Jde tedy o jeden z nejoriginálnějších druhů obilí. Má vynikající, přirozeně nasládlou chuť s oříškovým tónem. Zvláštností je výroba pomocí bronzového formovacího kotouče. Tím se povrch těstovin zdrsní a omáčky se tak do těstovin obzvlášť dobře vstřebávají.
Složení: pšeničná mouka* KAMUT® Khorasan
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1504 kJ / 355 kcal
Tuky: 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 70 g
z toho cukry: 2 g
Bílkoviny: 14 g
Sůl: <0,01 g
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: dennree GmbH
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4021851549650 |
BIO
Těstoviny torchiette semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
52,30 Kč
Novinka
BIO
Těstoviny penne kukuřično-rýžové 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
