VÝPRODEJ!!!Čokoláda hořká 65 % s chilli 45 g EDICIÓN NUEVA
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Detailní popis produktu
Tato hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobena z ekvádorských kakaových bobů, slazená je pouze sušenou třtinovou šťávou panela a jemnost jí dodává kakaové máslo. Je velmi pikantní díky kajenskému pepři. Neobsahuje žádná umělá barviva, lecitin ani umělé látky zvýrazňující aroma. Je ručně vyrobená a zabalená v dárkovém přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby bean to bar čokolád. Je skvělá pro všechny milovníky hořkých pálivých čokolád.
HMOTNOST: 45 g
 ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
 SLOŽENÍ: kakaové boby, třtinová šťáva panela, kakaové máslo, chilli (kajenský pepř) min. 0,05%. Obsah kakaové sušiny nejméně 65 %.
 UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 2140 kJ/513 kcal | 
|---|---|
| Tuky | 30,9 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 18,6 g | 
| Sacharidy | 43 g | 
| z toho cukry | 25 g | 
| Vláknina | 12,8 | 
| Bílkoviny | 9,4 g | 
| Sůl | 0,08 g | 
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s chilli. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Hořká čokoláda | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.045 kg | 
| EAN: | 8594196851031 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 14 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2140kJ/513kcal. Tuky:30,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:18,6g. Sacharidy:43,0g. z toho cukry:25,0g. Vláknina:12,8g. Bílkoviny:9,4g. Sůl:0,08g</p> | 
| Složení produktu: | Kakaové boby, třtinová šťáva panela, kakaové máslo, chilli (kajenský pepř) min. 0,05 %. Obsah kakaové sušiny nejméně 65 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka. | 
| Minimální trvanlivost: | 120 | 
| EANs: | 8594196851031 | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2140 kJ / 513 kcal. Tuky: 30,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 18,6 g. Sacharidy: 43,0 g. Z toho cukry: 25,0 g. Vláknina: 12,8 g. Bílkoviny: 9,4 g. Sůl: 0,08 g. | 
| Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
| Položka byla vyprodána… | |
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    