Mošt JABLKO 100% - Ovocňák 5L
Související produkty

BIO
Kombucha z bílého čaje Ananas 500 ml BIO STEVIKOM
Skladem (expedice 1-5 dní)
55,50 Kč

BIO
Nápoj energetický Meloun 330 ml BIO BEUTELSBACHER
Skladem (expedice 1-5 dní)
41,80 Kč

VÝPRODEJ!!!Mošt jablečný se zázvorem 330 ml PODORLICKÁ SODOVKÁRNA
Dočasně nedostupné
42,90 Kč

VÝPRODEJ!!!Mošt jablečný s červenou řepou 330 ml PODORLICKÁ SODOVKÁRNA
Dočasně nedostupné
42,90 Kč

Kombucha s probiotiky BITTER HERBAL - BALA 21 330ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
53 Kč

Novinka
BIO
Nápoj rýžovo-kokosový 1 l BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,50 Kč
Detailní popis produktu
- Za studena lisovaný jablečný mošt - Šetrně pasterovaný - zachovává si spoustu vitamínů a minerálů - z česko-slovenských jablek, - používáme několik různých odrůd, aby byl chuťově příjemný a vyrovnaný Jablečný mošt je král mezi mošty, stálice, kterou má rád snad každý. A to díky univerzálně oblíbeným jablkům, která jíme všichni od dětství, ať už z vlastních zahrádek nebo kupovaná a naše tělo je na ně zvyklé. Jsou pro nás tak běžná, že už si ani neuvědomujeme, jak úžasná jsou. Nejen že skvěle chutnají, ale mají tolik výživových předností. Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Důvodem je vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, jako jsou fenolové kyseliny a flavonoidy. Obsahují pektin, který váže v žaludku tuky a cholesterol. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 182kJ/43kcal |
Tuky | 0,10g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,03g |
Sacharidy | 9,90g |
z toho cukry | 9,32g |
Vláknina | 0,10g |
Bílkoviny | 0,81g |
Sůl | 0,05g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nápoje a šťávy |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
EAN: | 8592809000029 |

VÝPRODEJ!!!Mošt jablečný s celerem 330 ml PODORLICKÁ SODOVKÁRNA
Dočasně nedostupné
42,90 Kč

Nápoj kokosovo - rýžový s vitamíny a vápníkem - vegan - OraSi 1000ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
69,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář