Omáčka rajčatová s bazalkou 350 g BIO BIO ORGANICA ITALIA
Související produkty
BIO
Krém salátový vegan v tubě 170 ml BIO ZWERGENWIESE
Skladem (expedice 1-5 dní)
63 Kč
Tip
BIO
Krém z kešu ořechů na vaření 8 % tuku 200 ml BIO ECOMIL
Skladem (expedice 1-5 dní)
42,20 Kč
BIO
Krém mandlový na vaření 9 % tuku 200 ml BIO ECOMIL
Skladem (expedice 1-5 dní)
42,20 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rajčatová omáčka a kečup |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.901 kg |
| EAN: | 8029689025731 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 5 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>427kJ/103kcal. Tuky:7,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,9g. Sacharidy:4,7g. z toho cukry:4,7g. Vláknina:2,0g. Bílkoviny:2,7g. Sůl:0,9g</p> |
| Složení produktu: | Rajčatová dužina** 71 %, sušená rajčata** 11,1 %, cibule* 8 %, slunečnicový olej* 5,4 %, extra panenský olivový olej* 2 %, bazalka** 1,6 %, petržel**, tymián **, oregano**, česnek**, citronová šťáva*, černý pepř*, sladká paprika*. **produkt kontrolovaného ekologického zemědělství a Demeter. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 365 |
| Země původu: | Evropská unie |
| Certifikační organizace: | IT-BIO-006 |
| EANs: | 8029689035730, 8029689025731 |
| Návod k použití: | Ideální jako koření do těstovin. Před konzumací je vhodné mírně zahřát. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 427 kJ / 103 kcal. Tuky: 7,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 4,7 g. Z toho cukry: 4,7 g. Vláknina: 2,0 g. Bílkoviny: 2,7 g. Sůl: 0,9 g. |
| Skladování: | Skladujte při pokojové teplotě a mimo zdroje tepla. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte nejlépe do 3-4 dnů. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
| Položka byla vyprodána… | |
BIO
Omáčka rajčatová s Ricottou 350 g BIO BIO ORGANICA ITALIA
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
