Schnitzer Kváskový chléb s amarantem 500 g bio
Související produkty
Jablečné trubičky s jogurt.polevou s jahodovou příchutí dóza 540g
Skladem (expedice 1-5 dní)
332 Kč
Luštěninová pochoutka hokkaidová - VEGAN - Damodara 180g
Dočasně nedostupné
62,80 Kč
Dip z pečených červených paprik JEMNÝ - The Pelikans 170g
Dočasně nedostupné
150,90 Kč
BAMBOO H. Mochi rýžové koláčky - Jahoda a marshmallow 180g
Skladem (expedice 1-5 dní)
75,30 Kč
Detailní popis produktu
Kváskový chléb s amarantem na dopečení, bezlepkový
2x 250 g. Vychutnejte si bezlepkový chléb dopečený v troubě nebo v toustovači po jednotlivých plátcích.
Složení: voda, 23 % kukuřičný škrob*, přírodní rýžový kvásek* (rýžová mouka*, voda), 10 % amarantová celozrnná mouka*, lněné semínko*, slunečnicová semínka*, sezamová semínka*, slunečnicový olej*, rýžová mouka*, slupky psyllia*, jablečná vláknina*, hrachový protein*, dextróza*, kvasnice*, mořská sůl, zahušťovadlo: guarová guma*, xanthanová guma, koření*
*z ekologického kontrolovaného zemědělství
Příprava: Rozbalený chléb dopékáme v troubě na 200 °C přibližně 15 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 820 kJ / 196 kcal
Tuky: 9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g
Sacharidy: 21 g
z toho cukry: 0,9 g
Vláknina: 6,7 g
Bílkoviny: 4,6 g
Sůl: 1 g
Skladujte na suchém a tmavém místě. Po otevření skladujte v chladu (2° až 8 °C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: Schnitzer GmbH & Co. KG, Offenburg
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4022993045239 |
Krém kokosový kondenzovaný slazený 200 g NATURE'S CHARM
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,90 Kč
Rýžová mouka jemně mletá Natural Jihlava 500 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
30,30 Kč
Rillettes s kachním masem na pomerančích - Vineco 180g
Skladem (expedice 1-5 dní)
143,80 Kč
BIO
Směs zeleninová texaská ve slaném nálevu 350 g BIO DENNREE
Dočasně nedostupné
57,10 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
