Sirup čarovná zahrada 500 ml BIO KOLDOKOL
Související produkty
ROYAL THAI Sladká chilli omáčka ke kuřecímu masu 190ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,20 Kč
SEMPIO sójová omáčka tmavá F3 Gold Rich and Savory 860ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
151 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sirupy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.81 kg |
| EAN: | 8594165356864 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>857kJ/205kcal. Tuky:0,1g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:53,0g. z toho cukry:51,7g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,2g. Sůl:0,1g</p> |
| Složení produktu: | Třtinový cukr*, voda, pyré z malin*, šťáva z ostružin*, povidla švestková*, šťáva z černého rybízu*, citrónová šťáva*. * produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 243 |
| Země původu: | EU / Mimo EU |
| EANs: | 8594165356871, 8594165356864 |
| Návod k použití: | Ovocné sirupy z kvalitního třtinového cukru a těch nejlákavějších darů přírody do ledové limonády, dezertu nebo horkého čaje. Díky vysokému podílu ovocné složky jsou krásně husté s plnou chutí, která se rozplývá na jazyku. Ředíme vodou 1:10. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 857 kJ / 205 kcal. Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 53,0 g. Z toho cukry: 51,7 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,2 g. Sůl: 0,1 g. |
| Skladování: | Skladujte při teplotě 2 - 27 °C. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
Bylinkový sirup - menofyt - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
147 Kč
BIO
99 Kč
–7 %
BIO Sirup agávový 250 ml/345 g – COUNTRY LIFE
Skladem (expedice 1-5 dní)
91,40 Kč
Bylinkový sirup - brusinka - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
155,60 Kč
204,20 Kč
–20 %
Čekankový topping SLANÝ KARAMEL - 330g
Skladem (expedice 1-5 dní)
161,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
