Sirup mateřídouška a lípa 500 ml KOLDOKOL
Související produkty
ROYAL THAI Sladká chilli omáčka ke kuřecímu masu 190ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,20 Kč
BIO
Sirup rakytník bez přidaného cukru 250 ml BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
164,80 Kč
BIO
Sirup zázvor bez přidaného cukru 250 ml BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
164,80 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sirupy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.81 kg |
| EAN: | 8594165356598 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>903kJ/216kcal. Tuky:0,1g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:56,0g. z toho cukry:55,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,3g. Sůl:0,1g</p> |
| Složení produktu: | Třtinový cukr, vodní výluh z mateřídoušky obecné a lípy srdčité (Thymus vulgaris a Tilia cordata) 38 %, citrónová šťáva. |
| Minimální trvanlivost: | 243 |
| Země původu: | Země neznámá |
| EANs: | 8594165356598, 8594165356710 |
| Návod k použití: | Bylinné sirupy z kvalitního třtinového cukru pro lahodnější čaj i lepší náladu. 100% ruční výroba z těch nejlepších dobrot přírody. Ředíme vodou nebo 1:10. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 903 kJ / 216 kcal. Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 56,0 g. Z toho cukry: 55,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,3 g. Sůl: 0,1 g. |
| Skladování: | Skladujte při teplotě 2 - 27 °C. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
BIO
Agáve sirup BIO tmavý RAW Natural Jihlava 350 ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
87,80 Kč
Bylinkový sirup - meduňka - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
109,50 Kč
Bylinkový sirup - yzop - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
109,50 Kč
Bylinkový sirup - máta peprná - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
109,50 Kč
BIO
BIO Sirup javorový 100 % Grade A 250 ml – BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
195,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
