Špagety s quinoovou moukou Curry 500 g BIO JARDIN BIO
Související produkty
BAMBOO H. Mochi rýžové koláčky - Jahoda a marshmallow 180g
Skladem (expedice 1-5 dní)
75,30 Kč
SAMYANG Buldak Instant. nudle kuřecí se sýrem (kelímek) 80g
Skladem (expedice 1-5 dní)
57,50 Kč
SAMYANG Buldak Inst. nudle pálivé kuřecí extra pálivé Stew miska 120g
Skladem (expedice 1-5 dní)
85,60 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.511 kg |
| EAN: | 3478820003643 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1524kJ/360kcal. Tuky:1,2g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:73,0g. z toho cukry:2,0g. Vláknina:6,4g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:0,0g</p> |
| Složení produktu: | Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*, quinoová mouka* 5 %, kari*, kurkuma* 0,5 %. Může obsahovat stopy VAJEC. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 487 |
| Země původu: | EU / Mimo EU |
| Certifikační organizace: | FR-BIO-001 |
| EANs: | 13478820003640, 3478820003643 |
| Návod k použití: | Po 5 minutách vaření jsou těstoviny pevné na skus (al dente). Doměkka vařte 10 minut. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1524 kJ / 360 kcal. Tuky: 1,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 73,0 g. Z toho cukry: 2,0 g. Vláknina: 6,4 g. Bílkoviny: 11,0 g. Sůl: 0,0 g. |
| Skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
| Položka byla vyprodána… | |
BIO
Lízátka s ovocnou příchutí 100 ks BIO GARMONDI
Skladem (expedice 1-5 dní)
984,60 Kč
BIO
Směs Quinoa trio bez lepku BIO 90sec - VEGAN - Clearspring 250g
Dočasně nedostupné
112 Kč
Krém kokosový na vaření plech 20-22 % 400 ml COCOXIM
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,10 Kč
Ředkev žlutá nakládaná Takuan 500 g FERMENT IT
Skladem (expedice 1-5 dní)
145,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
