Špagety s quinoovou moukou Petržel a česnek 500 g BIO JARDIN BIO
Související produkty

Mléko kokosové na vaření premium 17-19 % 200 ml COCOXIM
Skladem (expedice 1-5 dní)
37,60 Kč

Nektar jablko s obsahem vitaminu C a D3 3x200 ml HOLLINGER
Skladem (expedice 1-5 dní)
72,10 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.511 kg |
EAN: | 3478820600651 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1615kJ/381kcal. Tuky:2,2g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,4g. Sacharidy:76,0g. z toho cukry:2,1g. Vláknina:4,7g. Bílkoviny:12,0g. Sůl:0,03g</p> |
Složení produktu: | Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*, quinoová mouka* 10 %, petrželový prášek* 3 %, česnekový prášek* 0,5 %. Může obsahovat stopy VAJEC. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 487 |
Země původu: | EU / Mimo EU |
Certifikační organizace: | FR-BIO-001 |
EANs: | 13478820600658, 3478820600651 |
Návod k použití: | Po 5 minutách vaření jsou těstoviny pevné na skus (al dente). Doměkka vařte 10 minut. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1615 kJ / 381 kcal. Tuky: 2,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 76,0 g. Z toho cukry: 2,1 g. Vláknina: 4,7 g. Bílkoviny: 12,0 g. Sůl: 0,03 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |

Voda jemně perlivá s příchutí jablka a bezinky 330 ml CANS
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,10 Kč

VÝPRODEJ!!!Rajčata sušená s česnekem a bazalkou 20 g BIO IT´S NATURAL
Dočasně nedostupné
27,50 Kč

BIO
Směs fazolí sterilovaná Taco-Mix 400 g BIO RAPUNZEL
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,60 Kč

BIO
Množstevní slevy
Soda jedlá potravinářská 1 kg BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč

BIO
Olivy černé ve slaném nálevu bez pecek 280 g BIO BIO ORGANICA ITALIA
Skladem (expedice 1-5 dní)
71,50 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář