Špagety s quinoovou moukou Rajče 500 g BIO JARDIN BIO
Související produkty
Křupky Kimifinne srdíčka se slaným karamelem 30 g BIO MCLLOYD´S
Skladem (expedice 1-5 dní)
29 Kč
BIO
Tyčinka proteinová s arašídy v čokoládě veganská 40 g BIO ROO´BAR
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,90 Kč
BIO
Brownie čokoládové bezlepkové 140 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč
Novinka
BIO
Krém kokosový 22 % tuku 400 ml BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,50 Kč
GIN GINS ZÁZVOR+KURKUMA žvýkací bonbony - Ginger People 60g
Dočasně nedostupné
71,80 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.511 kg |
| EAN: | 3478820043625 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1551kJ/366kcal. Tuky:1,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,25g. Sacharidy:74,0g. z toho cukry:2,5g. Vláknina:4,5g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:0,02g</p> |
| Složení produktu: | Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*, quinoová mouka* 10 %, rajčatový prášek* 2 %, česnekový prášek*, přírodní papriková příchuť, VAJEČNÝ prášek*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 487 |
| Země původu: | EU / Mimo EU |
| Certifikační organizace: | FR-BIO-001 |
| EANs: | 3478820043625, 13478820043622 |
| Návod k použití: | Po 5 minutách vaření jsou těstoviny pevné na skus (al dente). Doměkka vařte 10 minut. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1551 kJ / 366 kcal. Tuky: 1,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,25 g. Sacharidy: 74,0 g. Z toho cukry: 2,5 g. Vláknina: 4,5 g. Bílkoviny: 11,0 g. Sůl: 0,02 g. |
| Skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
BIO
Housky na burger bezlepkové 250 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
103,70 Kč
BIO
Tyčinka mléčná čokoláda Lemon Cheesecake 40 g BIO VIVANI
Skladem (expedice 1-5 dní)
38 Kč
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
