Šťáva z červené řepy - Fructal 700ml
Související produkty
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Detailní popis produktu
Šťáva z červené řepy - Fructal 700ml je přírodní džus vyrobený z koncentrátu červené řepy. Obsahuje antioxidanty a kyselinu L-askorbovou pro podporu imunity. Ideální pro každodenní osvěžení a doplnění důležitých živin.
Složení:
Šťáva z červené řepy z koncentrátu, antioxidant (kyselina L-askorbová), kyselina citrónová.
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 176 kJ/42 kcal | 
| Tuky | 0 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | 
| Sacharidy | 8,50 g | 
| z toho cukry | 6,90 g | 
| Vláknina | 0,50 g | 
| Bílkoviny | 1,60 g | 
| Sůl | 0,10 g | 
Výrobce:
Fructal d.d., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovinsko.
Upozornění pro zákazníky:
Snažíme se poskytovat co nejpřesnější informace o našich produktech. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány a tak se mohou vyskytnout rozdíly v nutričních hodnotách, složení či zemi původu. Doporučujeme proto vždy zkontrolovat údaje na obalu produktu před jeho konzumací.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Šťávy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.7 kg | 
| EAN: | 3838945027250 | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            