Sušenky špaldové celozrnné kakaové s čekankovým slazením 100 g DOBRÉ ČASY
Související produkty
Detailní popis produktu
Oblíbené špaldové sušenky od Dobré časy, ale tenktokrát úplně bez cukru - oslazené jsou čekankovým slazením. Toto výjimečné přírodní sladidlo má nízký obsah cukrů a tedy kalorií, naopak má velmi vysoký obsah vlákniny.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sušenky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.114 kg | 
| EAN: | 8586011309988 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 24 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2180kJ/523kcal. Tuky:29,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:13,9g. Sacharidy:58,1g. z toho cukry:12,6g. Vláknina:3,81g. Bílkoviny:7,98g. Sůl:0,04g</p> | 
| Složení produktu: | ŠPALDOVÁ mouka celozrnná* 53 %, tuk palmový* 25 %, tekuté čekankové slazení 15 %, kakaový prášek* 3 %, kypřící látka* 0,2 %. Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů, vajec, arašídů, sezamu a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | 
| Minimální trvanlivost: | 140 | 
| Země původu: | Země neznámá | 
| Certifikační organizace: | SK-BIO-002 | 
| EANs: | 8586011309988 | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2180 kJ / 523 kcal. Tuky: 29,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 13,9 g. Sacharidy: 58,1 g. Z toho cukry: 12,6 g. Vláknina: 3,81 g. Bílkoviny: 7,98 g. Sůl: 0,04 g. | 
| Skladování: | Skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            