Dezert ovesný fermentovaný 150 g BIO THE VEGAN COW
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Tofu marinované CHILLI & TERIYAKI - Lunter 360g                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladem (expedice 1-5 dní)            
                                                            
            
        
                                        79,70 Kč
                    
        
    
                        
                    Detailní popis produktu
Ovesná alternativa jogurtu – Natur
Složení: ovesná složka 91% (voda, CELOZRNNÝ OVES*, jogurtové kultury), kokosový tuk*, kukuřičný škrob*, zahušťovadlo ze svatojánského chleba*, sůl
*z kontrolované ekologické výroby
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 347 kJ / 83 kcal
Tuky: 4,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g
Sacharidy: 9,8 g
z toho cukry: 5,8 g
Bílkoviny: 0,7 g
Sůl: 0,1 g
Výrobce: THE VEGAN COW GmbH, Hamburg
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jogurty, puding, dezerty a krémy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.164 kg | 
| EAN: | 4260289420418 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>347kJ/83kcal. Tuky:4,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:3,7g. Sacharidy:9,8g. z toho cukry:5,8g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,7g. Sůl:0,1g</p> | 
| Složení produktu: | OVESNÝ výrobek (pitná voda, celozrnný OVES* 11 %, jogurtové kultury), kokosový tuk*, kukuřičný škrob z voskové (waxy) kukuřice*, zahušťovadlo (mouka ze svatojánského chleba*), mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. | 
| Minimální trvanlivost: | 30 | 
| Certifikační organizace: | DE-ÖKO-006 | 
| EANs: | 4260289420425, 4260289420418 | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 347 kJ / 83 kcal. Tuky: 4,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g. Sacharidy: 9,8 g. Z toho cukry: 5,8 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,7 g. Sůl: 0,1 g. | 
| Skladování: | Skladujte při teplotě do +8°C. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
 
                                                                                                                                                                                                                
            Novinka
    
    
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Dezert ovesný fermentovaný s mangem a marakujou 150 g BIO THE VEGAN COW                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Dočasně nedostupné            
                                                            
            
        
                                        48,10 Kč
                    
        
    
                        
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    