Zwergenwiese Pomazánka s rukolou a hořčicí 180 g bio
Související produkty
BIO
Arašídové máslo jemné BIO bez přidané soli - Clearspring 170g
Skladem (expedice 1-5 dní)
77,10 Kč
BIO
Pomazánka kakaová hořká 30 % kakaa 400 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
123,10 Kč
BIO
Arašídové máslo křupavé BIO bez přidané soli - Clearspring 170g
Skladem (expedice 1-5 dní)
77,10 Kč
Krém kešu s jahodami bezl. 190g BOŽ. OŘÍŠKY - doprodej!
Skladem (expedice 1-5 dní)
220,90 Kč
Pomazánka vegan. se sluneč. semínky 50g PROVITA - doprodej!
Skladem (expedice 1-5 dní)
16,90 Kč
Detailní popis produktu
Pomazánka s rukolou a hořčicí
Skvěle chutná na čerstvém nebo opečeném pečivu. Rozmíchaná v jogurtu se skvěle hodí jako dip nebo dresing.
Složení: řepa*, slunečnicová semínka* 18 %, voda, slunečnicový olej*, rukola* 8 %, cibule, citrónová šťáva z koncentrátu, hořčice z celých semínek* 4 % (voda, hořčičná semínka, jablečný ocet, sůl, kurkuma, zázvor, hřebíček), sůl, bramborový škrob*, pepř*
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 888 kJ / 215 kcal
Tuky: 19 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 5,5 g
z toho cukry: 2,7 g
Vláknina: 2,3 g
Bílkoviny: 4,3 g
Sůl: 1,4 g
Pokyny pro skladování: Po otevření skladujte v chladu (2° až 8 °C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: ZWERGENWIESE Naturkost GmbH, Silberstedt
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné pomazánky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4019736008958 |
Novinka
BIO
Pomazánka paprika a chilli 180 g BIO DENNREE
Dočasně nedostupné
57,30 Kč
Akce
32,50 Kč
–8 %
Alternativa paštiky PATIFU s hlívou 100 g VETO ECO
Skladem (expedice 1-5 dní)
29,90 Kč
BIO
Hummus- pomazánka cizrnová s rajčaty a uzenou solí 230 g BIO RUDOLFS
Dočasně nedostupné
71,90 Kč
Pomazánka cizrnová s provensálským kořením - VEGAN - Seneb 140g
Skladem (expedice 1-5 dní)
64 Kč
Novinka
BIO
Sanchon Pomazánka s uzenou cibulkou 170g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
95,30 Kč
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
