Zwergenwiese Rajčatová omáčka s kurkumou 340 ml bio
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Hotová veganská bio omáčka z rajčat z Itálie dozrávaných na slunci s kurkumou a zeleninou. Vhodná k těstovinám, pečivu, jako základ na pizzu či základ pro vaše vlastní nápadité omáčky.
Příprava: Omáčku krátce zahřejte v hrnci a podávejte horkou.
Složení: 62 % žlutých rajčat*, voda, ananas*, cibule*, agávový sirup*, slunečnicový olej*, kokosové mléko*, bramborový škrob*, sůl, kurkuma*, pepř*, česnek*, kajenský pepř*, kmín*, koriandr*, citrónová šťáva z koncentrátu*
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 302 kJ / 72 kcal
Tuky: 3,7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 7,5 g
Z toho cukry: 5,9 g
Bílkoviny: 1,3 g
Vláknina: 1,8 g
Sůl: 1,4 g
ZWERGENWIESE Naturkost GmbH, Silberstedt
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4019736017172 | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    