Káva zrnková 1 kg BIO DICAF
Související produkty
Detailní popis produktu
Pro výrobu této kávy jsou použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv. Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky DiCaf pokračuje v dlouholeté rodinné tradici pražení kávy po malých dávkách a následného míchání jednotlivých druhů pro dosažení optimální chuti a vyniká skutečně autentickou výbornou chutí známou z italských kaváren. Způsob upražení umožňuje použít tuto kávu jak k přípravě klasického českého „turka”, tak i zdravější překapávané kávy. Výrazná vůně a vynikající chuť však vynikne nejlépe při přípravě espressa.
HMOTNOST: 1 kg
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Káva pražená zrnková. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu.
IT-BIO-003
Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kávy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | 8031086011019 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> | 
| Složení produktu: | Káva pražená zrnková* (arabika a robusta). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | 
| Minimální trvanlivost: | 80 | 
| Certifikační organizace: | IT-BIO-003 | 
| EANs: | 8031086011019 | 
| Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> | 
| Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>Skladujte v suchu. Baleno v ochranné atmosféře.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong> | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
| Položka byla vyprodána… | |
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    